Portfolio page title
There is no better way to promote your business than to show off some of your achievements. Whether you are looking to promote a product or a service, a picture portfolio can be a powerful tool that enhances your website. Tip: Make sure you add alternative texts (Alt) and descriptions to your pictures so that they are included in your search engine promotion efforts. Use keywords!
Usag is een onderdeel van de multinational groep StanleyBlack&Decker, de wereldleinde fabrikant van gereedschappen. De missie van Usag is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, in zowel de auto (voertuigen reparatie) en industriële sectoren als in de handgereedschap en productie sectoren.

De kenmerken van USAG zijn innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid. Als onderdeel van Stanley Black & Decker zijn wij dankzij de middelen en vaardigheden van deze groep in staat deze kenmerken in stand te houden.

"Het werk met gereedschappen voor professionals wordt pas door het juiste gebruik succesvol."

<bsvmoiqbemrebgqerbg
image-368221-PROMOTIE_BETA_2020_NL-1-c20ad.jpg

HiKOKI Power Tools in Wemmel bij Brussel is de Belgische verkoopmaatschappij, speciaal voor de electrische gereedschappen van HiKOKI.

HiKOKI Power Tools draagt zorg voor de verkoop, distributie en technische ondersteuning van electrische gereedschappen van HiKOKI. Het met zorg opgebouwd distributienetwerk omvat ruim 300 professionele vakhandelaren, waardoor een prima stuk gereedschap van HiKOKI dus altijd direct in de buurt van de eindgebruiker verkrijgbaar is. Verspreid over België onderscheiden ruim 100 verkooppunten van HiKOKI zich bijzonder: het is een selecte groep van gerenommeerde en door-en-door ervaren toeleveranciers aan de bouw, installatie en industrie, waar u terecht kunt voor vakkundig advies over de volle breedte en diepte van het HiKOKI leveringsprogramma. Zij leveren het complete HiKOKI assortiment direct uit voorraad. Het zijn volwaardige gesprekspartners, die in hun ondersteuning verder gaan dan alleen het aanreiken van de catalogus. Een demonstratie bijvoorbeeld, bij u op het bedrijf of op locatie, is snel bij een van onze dealers geregeld.